(مطالعات و پژوهش)

(Study and Research)

آخرین دستاوردهای مطالعات و پژوهش

ارسال به دوست

نام شما :  
نام دوست شما :  
ایمیل دوست شما :    

×

اشتراک گذاری


×

دستیابی به دانش فنی پایدارسازی سبوس برنج

  • 1396/02/12
  • 0
  • 418
  • نوشته مدیر

مصرف سبوس برنج بصورت روزانه، کمک شایانی به افزایش سطح سلامت جامعه خواهد کرد و از بیماری های شایعی مانند یبوست و عوارض ناشی از آن، انواع بیماری های گوارشی، سرطان های روده و کولن، کمبود ویتامین های ب در بدن و عوارض آن، بیماری ها و آلرژی های پوستی، ریزش مو، چاقی اطراف شکم، دیابت، التهابات مفاصل، کم کاری کبد و کلیه و غیره جلوگیری کرده و به درمان آن کمک خواهد نمود. شیوه پایدارسازی ابداع شده می تواند کمک فراوانی در تسریع فرهنگ سازی این محصول نماید و علاوه بر این دارای مزیت های خوبی نیز می باشد. توجیه پذیر بودن مقدار سرمایه گذاری، عطر و طعم طبیعی و خوشایند سبوس برنج فرآوری شده، طول ماندگاری بالا، حفظ حداکثری مواد مغذی در طول فرآوری و قیمت بهای تمام شده مناسب جزو مزیتهای رقابتی محصول می باشد. پس از گندم، برنج دومین غله مهم در دنیا محسوب می شود. برنج ماده غذایی بسیار مفیدی می باشد که مصرف آن البته به شیوه ای درست و کامل یعنی همراه با سبوس آن برای سلامتی انسان لازم است.


نظر شما
نظرات کاربران
  • تعداد نظرات : 0
  • نظرات انتشار یافته : 0
  • در انتظار تایید : 0
  • نظرات تایید نشده : 0